01 juli 2012

Två veckor till semester

En innehållsrik helg är på väg mot sitt slut. Bara en EM-final kvar ;-).

Fredagen inleddes med god italiensk mat på Ernesto och sedan vidare till Krusenstienska och "Hjälten från Kalmarsund". Alla var superbra men inget slår Robert Gustafsson. Man skrattar ju så man får ont i magen. Tyvärr fick Jonas biljett brinna inne för vi hade ingen barnvakt men så kan det vara ibland.

Igår firade vi hela dagen vår femåriga bröllopsdag. Väldigt trevligt med en inledande tur till IKEA hihi och sedan köpte vi skaldjur och hälleflundra. Smaskens som Elliot säger. Verkligen en enkel rätt kokt nypotatis, skirat smör, riven pepparrot och stekt hälleflundra. Elliot åt som om han aldrig fått mat. Det är kul att han gillar fisk.

Idag åkte vi till stugan hyffsat tidigt för att montera ihop nya garderober i vår lilla stuga. Vi har haft en byrå att ha kläder i men det är inte alltid praktiskt nu får vi plats med mycket. Blev jättebra. Ikväll kom mamma och pappa. De ska passa Elliot nästa vecka när jag och Jonas jobbar. Mån och tis i Trekanten med utflykter och sedan ons-fre ska de åka med husbilen till Kolmården. Blir nog spännande för den lille busen och även för mig och Jonas för vi har inte varit utan vår lille kille så länge.

Nu blir det ladda inför nästa vecka. Mycket händer på jobbet ny möbler ska in i receptionen och jag ska äntligen få en arbetsplats har dröjt länge med möblerna men nu är det på gång. Härligt.

Nu håller vi på Spanien, eller?

/Anne

Inga kommentarer: