09 juli 2013

Hemma en vända

Hej och hå vad tiden går. Åkte till stugan över helgen och vi stannade lite längre för det skulle vara fint väder. Så himla skönt att komma iväg. Jonas håller på att snickra i Elliots rum. Nu är allt gips uppsatt och det blir jättebra. Väggarna ska nu spacklas och sen ska väv upp på väggarna och något golv. Fast det har vi inte valt ut ännu. Funderar på om vi ska lägga in samma golv i vårt stuga. Vi har vitmålat golv och det känns inte som om man får det riktigt rent när man torkar golven.

I går var vi i Köpingsvik och badade. Så himla kul för Ulle, Emil, Max och Anders kom också ner till stranden. Dessvärre blåste det väldigt mkt nordliga vindar så det var lite kallt. Men det hindrade inte Elliot från att bada. Sen blev vi hembjudna till Pinnekulla så där lekte barnen. Elliot var helnöjd.

Idag tog Jonas ledigt på förmiddagen och blev färdig med gipset. Elliot hjälpte till medan jag och Elsa gick ner till havet en runda. Efter lunch packade vi ihop och åkte hem. Kände en viss hemlängtan och ett behov av att tvätta lite. Vi funderade lite på om man ändå skulle in till Larmtorget ikväll och se på livemusiken. Men ändrade oss när vi insåg att det var LarsKristers som skulle dit. Inte min favorit alls. Elsa har sovit lite till och från i natt så det var nog bra att vi skippar det. Elliot sa i bilen hur mycket han längtar hem och att han vill sitta vid den riktiga datorn. Både idag och imorgon. Vi får väl se hur det går med det. Nu fick han sitta där en stund i varje fall.

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe. Alltså det är nog det man saknar mest vårt goda kaffe. Det går inte brygga riktigt gott kaffe helt enkelt. Undrar om vi ska packa ner kaffemaskinen nästa gång vi åker till stugan, hihi.

Tycker man märker på lilla busan också att hon längtat hem. Nehe nu ska jag spana lite på Halensrean såg att de sålde billiga regnställ. Det kommer väl en höst också eller vad tror ni?

/Anne

Inga kommentarer: