23 december 2009

Dan före dopparedagen...

Då har upploppsklockan ringt kan man säga. Bara sista förberedelserna kvar. Jag ska städa lite nu snart medan risgrynsgröten kokar på spisen. Vi storstädade lite i helgen men det syns inte längre på bottenvåningen. För Elliot har sina små knep att stöka till det. Idag fick han tag på sopsetet som stod vid granen. Den var full med barr och så drog han runt det i köket, matsalen och vid fåtöljerna. Vi får väl skylla oss själva som ställde det där helt enkelt. Sen hittade jag honom med handen inte i syltburken utan i mjölkburken. Har en burk med vipplock som jag köpt på IKEA för att slippa ha massa påsar överallt. Då givetvis stod Elliot med handen i mjölet och gojsade runt. Kan säga att det var mycket mjöl på golvet och i lådan. Därefter fick han tag på rånpaketet. Han har växt på längden för det har han inte nått innan nåväl de små smulorna från rånpaketet låg över köksgolvet också. Har sopat men får nog ta fram dammsugaren också sen.

Jonas slutar vid lunch idag så i eftermiddag ska vi väl pyssla lite. Ska slå in Tottens julklappar och lyssna på julmusik. Sen ikväll ska vi till Inger och Lasse en runda. Gutt att ha så nära att man kan gå kanske det blir lite glögg ikväll vem vet?

Jossan jag hoppas ni får det trevligt på Humblevägen 24 ikväll. Töm barskåpet vet ja. Såg på din blogg att du skulle dit och en liten fågel kvittrade att du skulle dit. Synd att vi inte kommer. Vi får ta igen det nästa år.

Ha en underbar jul alla nära och kära.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR. Tack för det jättefina julkortet.
Inger och Krister