29 juni 2013

Känns som söndag

Nu är vi hemma från stugan. Jonas har haft semester denna veckan så mkt tid har vi varit i stugan. Håller på och fixar iordning så Elliot får ett rum. Jonas bygger om snickerboa till hans rum. Så har lusthuset fått bli snickerboa. Det blir jättefint. En vägg kvar att isolera och sätta gips på men först måste vi öppna upp till vår stuga så vi kan stänga igen dörren. Där dörren är ska det bli ett fönster. Kommer bli superbra. Tvättmaskinen är igång men var tvungen att ta en kaffepaus. Det man saknar mkt i stugan är det goda kaffet det går inte att komma ifrån. Kaffemaskin som mal bönorna är en fantastisk uppfinning.

Haft en vecka med varierat väder. Soliga dagar varvat med en del mulet. Dessvärre blev Elsa sjuk i onsdags, feber och hosta och förkylning. Så himla tråkigt men nu är febern borta. Bara hostan som inte gett med sig och så lite snufsen i näsan. Jobbigt att vara täppt när man är så liten och det är verkligen inte uppskattat med renässansdropparna. Usch vad Elsa ogillar dem.

Imorgon börjar Elliots fotbollsskola. Sen får vi se om vi hinner till dinosauriemuseet som öppnar imorgon i Smedby. Får jag välja skulle jag vilja åka till IKEA och spana in deras rea. Var en del intressant.

/Anne

Inga kommentarer: