06 april 2010

Grillat

Efter Elliot ätit kvällsmat gav vi oss ut på en liten promenad. Behövde lite shopping på ICA. När vi kom hem började Jonas greja i förrådet och jag och Elliot stannade ute en stund. Han älskar att vara ute. Synd bara att tomten är en leråker. Tur att vi har vår lilla altan som vi kan vara på. Har inte hunnit få ordning där ännu ska se om jag kanske kan fixa lite där imorgon. Ska städa av möblerna och spola av golvet och lite sånt. Får spana in SMHI när Jonas kollade igår så skulle det vara fint fram till helgen. Lör och Sön sådär väder och nästa vecka skulle det bli fint igen. Rättvist?

Sen mat idag igen. Det blir oftast det i veckorna eftersom man vill hinna med så mycket. Jonas har satt dit nästan alla listerna ute i förrådet så snart blir det ordning och reda på torpet. När Jonas kom för att titta på FF passade jag på att ge mig ut på en liten löprunda. Vilket underbart väder vi haft ikväll. Det har verkligen varit underbart varm och skönt med solen framme.

Nu sitter vi tittar på andra halvlek av FF. Fast det går inget vidare för dem. Tråkigt men sant. Hoppas de kan jobba upp sig lite för de behöver de där 3 poängen. Ska nog gå och duscha innan desperat housewifes börjar.

/Anne

Inga kommentarer: