23 september 2011

Fredag jippi

Ja äntligen fredag. Det har hänt mycket den är veckan. Det har varit mycket eftersom man haft en hel del att ta igen på jobbet. Förra veckan var blandad med olika möten, konferenser och VAB. Jippi det var stängt på Nybro kontoret i 6 arbetsdagar. Inte lätt men det blev så. Inte populärt så denna veckan har varit mkt be om ursäkt osv. Men nu är den över och det är helg.

Nåväl lämnade en cliffhanger för länge sedan dessvärre så gick det inte så bra men jag sörjer inte för det utan går vidare. Däremot så har det hänt en hel del på jobbet som känns bra. Vi har fått presenterat idag en ny organisation och den var välkommen från min sida i varje fall. Vi får se vad som händer men jag har stora förhoppningar.

Idag är det äntligen fredag. Det är alltid skönt att vara ledig känner att hösten har kommit med sitt mörker och det tillsammans med en förkylning som heter duga gör att energin inte riktigt är på topp. Trött som bara den på mornarna vet inte vad som är fel. Hmm jag har dock aldrig varit morgonpigg så varför skulle man bli det helt plötsligt.

Nu ska vi väl upp och se vad tvn erbjuder. Gissar på att det blir Kalmar FF så spelar vi in lite annat och titta på när matchen är färdig.

Ha en skön helg och ni som ska fira Ebba imorgon hoppas solen skiner på er.

/Anne

Inga kommentarer: