04 april 2013

Våren är här

Vad underbart det är ute nu. Varje dag minskar snöhögarna. Nu är det bara lite kvar. Hyffsat varmt på dagarna men lite varmare vore ju finfint men det kommer nog snart. Härligt

Nu har vår lilla prinsessa blivit 2 månader gammal. Tiden går verkligen snabbt. Nu börjar det verkligen hända grejor med vår lilla Elsa. Hon är så nyfiken och glad för det mesta. Det är bara lite kolik som spökar till och från. Men annars är hon oftast glad och pratsen. Det värmer i hjärtat att möta hennes blick och se få ett jätteleende.

Denna veckan har Elliot påsklov så inget dagis. Mamma var snäll och tog semester några dagar och kom och hälsade på oss. Väldigt bra eftersom Jonas är i Göteborg på jobb så känns det skönt att få lite avlastning och kul för Elliot att ha mormor här som är en bra lekkompis. Nu ligger han och lyssnar på godnattsagan. I morgon kommer pappa också.

Idag har det varit en händelserik dag. På förmiddagen var det vägning för lilla Elsa. Hon följer sin kurva vilket är bra. Hennes kurva är något lägre än Elliots var hihi. Sen åkte vi till IKEA. Lite småinköp och så köttbullar förstås. Hann med en vända in på Hansa också innan vi begav oss hem. Gäller att tima in Elsas mattider.

Vill gratta alla Österfans till avancemanget i Svenska Cupen.

Nu hoppas vi på en varm och solig helg!

/Anne

Inga kommentarer: