29 mars 2013

Ny snö

Man tror ju att det är ett skämt. Pratade med mamma precis och i Torpsbruk har det bara fnykt lite snö. Ingen snö har lagt sig. Fy fasen vad orättvist här ligger flera centimeter och det kommer bara mer snö. Jag måste säga att jag blir ledsen jag vill ha värme och vår. Så trött på denna kyla. I går kändes det som vår i luften och idag är det vinter igen.

Påsken blev inte riktigt vad det var tänkt. Vi skulle upp till stugan och koppla av. Men Jonas blev superdålig igår och idag verkar han bättre. Så stugan blir det nog inte i påsk, tyvärr. Man ser verkligen fram emot våren och helger i stugan. Det är så himla fint att komma upp till lugnet och stillheten.

Nåväl nu i efterhand känns det skönt att vi var hemma. Elsa har haft lite kolik så hon var ledsen igår kväll och i dag på förmiddagen. Förvånad över att hon sov så bra som hon gjorde i natt. Jag trodde det hade gått om när hon somnade igår kväll. När det väl släppte så sov hon i tre timmar och nu sover hon gott. Stackars lilla tjej det gör ont i en när hon är så ledsen och inget hjälper. Tveksam om de där minofom dropparna hjäper. Men det är ju inte varje kväll så det kanske de gör.

Ha en skön påskhelg!

/Anne

Inga kommentarer: