27 april 2014

Solen skiner

Härlig helg med en dag kvar. En veckas påsklov är snart slut. Det har varit lite blandat. Elsa var sjuk i början av veckan så det blev mest hemmahäng och en del turer ut till lekplatsen. Men Elliot var inte ledsen för det. Efter påskhelgens farande och flängade ville han vara hemma i tisdags. Borta bra med hemma bäst. 

Mysigt har vi haft det. I onsdags gav vi oss dock iväg till biblioteket. Det var dags att byta lite böcker. Denna gång var det dinosaurier som var mest intressanta så det fick det bli och så en bok som utspelar sig på istiden med fornmänniskor. Elliot tyckte om den. Fortsättning följer ikväll. I torsdags eftermiddag begav vi oss till mormor och morfar. Jag, mormor och Elsa åkte till Ullared på fredagen och Elliot tillbringade dagen med morfar. Det blev en väldigt lyckad dag. Många bra inköp och Elsa var som en liten solstråle. Hälsade på många och skötte sig väldigt bra. Hon gillar ju att titta på folk och få vara med och det underlättar ju. Det var dock inte så mycket folk som jag var rädd för. Blev även ett par vårskor till Elsa. 

Igår firade vi farfar i Kalmar och Elliot skulle sova över så idag var det bara den lilla busan som var hemma. Kändes lite konstigt. Idag är det barnkalas som står på listan. Sen får vi väl hänga ute lite för vädret verkar bli underbart.

Fortsatt trevlig helg.

/Anne

Inga kommentarer: