16 november 2009

Lillemannen har fått blåsor...

Det är så synd om lillemannen för nu har han fått blåsor under fötterna och på händerna. Det är inte så många men det verkar som om han är lite öm på dem. Pratat med 1177 och kollat på nätet och förmodligen är det höstblåsor och de behandlas inte utan mest bara med alvedon eller annat smärtstillande om han har ont. Stackars lilla son inget vidare alls. Fast jag var först orolig för att det kunde vara Scharlakansfeber för det har kompisen haft men det trodde hon definitivt inte eftersom han inte hade haft feber mer än en dag. Så vi får avvakta och se hur det blir.

Denna helgen har vi flyttat upp på övervåningen och det är underbart att sova i de nya sängarna. Jisses vad skönt det är. Det är inte riktigt färdigt ännu för innerdörrarna ska de sätta dit denna veckan och nu håller de på med bastulavarna. Men det är inte så mycket kvar i alla fall. Plockade upp alla kläder igår och hämtade alla gardiner, lakan och dukar och plockade in i linneskåpet. Det är ju snart dags för julgardiner fast det känns lite konstigt tycker hösten går så fort. Halva november avklarad och bara två veckor till advent. Men samtidigt är denna tiden innan jul så underbar. Man förbereder och längtar till man får hänga upp allt. Måste hämta det hos Inger och Lasse allt sånt pynt och räkna fönster. Handlade några nya stjärnor på IKEA men det behövs nog en hel del för vi har fler fönster nu.

Har tagit lite kort på Tottens nya rum som jag tänkte lägga in. Alla möbler är där men det ska pyntas lite och köpas blommor och sånt. Får man försöka hinna med i veckan.

/Anne

1 kommentar:

Jossan sa...

Ni har i alla fall 18 fönster på nedervåningen! Eller tror jag iaf. (var ju en av frågorna på tipspromenaden, kommer dock inte ihåg vad svaret var, haha)
Kul att ni flyttat upp nu, vore kul o komma o hälsa på o se hur ni har det när allt är klart! Kramar