14 februari 2010

Söndag med fullt upp.

Ja idag har vi inte legat på latsidan kan man säga. Fast vi sov ju ganska länge. Elliot vaknade vid sex men pappa var här så han tog hand om Elliot så fick vi sova lite till. Gutt. Sen hade Elliot varit trött vid åtta-tiden så pappa hade lagt honom så fick även han sova en stund till. Efter frukost klädde vi på oss och gick ut. Det var jätteskönt väder inte så väldigt kallt. Men man hade ju gärna sett solen också. Jonas och pappa skottade altanen och det var en hel del snö kan jag säga. De fick ner lite från taket också så man slipper vara orolig om man går ut genom altandörren. Jag och Elliot åkte lite pulka och tittade på när de skottade.

Efter allt skottande var vi hungriga så vi åkte in till Ikea. Vi skulle handla hyllor till kontor/gästrummet och så en spegel till hallen. Allt hittades plus sängbord till oss. Perfekt ett steg i rätt riktning. Vi tar lite i taget nästa steg blir Elliots lekrum nere. Sen får det nog bli vårt sovrum uppe som behöver lite mer möbler.

När vi kom hem somnade lillemannen som en stock så kunde vi montera och greja lite. Perfekt nu är det fixat och så ska vi fixa lite mysmiddag eftersom det är Alla hjärtans dag. Finns det något att fira så måste man ju ta tillfället i akt. Frågan är bara vad vi ska äta. Räkor är ju alltid fint...

/Anne

Inga kommentarer: