11 februari 2013

Helgen springer iväg som vanligt

I torsdags blev vår lilla tjej en vecka gammal och i fredags var det dags för vägning. Det var hembesök inbokat vilket var väldigt skönt. Slippa ge sig ut. Nu hade Elsa äntligen vänt och gått upp 130 gram på två dygn. Det kändes skönt.

Fredagsförmiddagen var vi på utflykt och kollade traktorer hela familjen. Måste säga att Lantmännen kan det där med traktorvisning. Jisses vilket bra upplägg även för barnfamiljer. Det är inte bara bönderna som vill se nyheterna i traktorvärlden även Elliot var intresserad. Vi köpte dock inget även om Elliot tyckte att vi behövde en traktor, hihi.

På fredagseftermiddagen kom mina föräldrar och hälsade på. Det var även mammas födelsedag så den firade vi lite också med god mat. Elsa sov mest men visade sina fina blå ögon lite i varje fall. Elliot var på topp och spelade Alfonsspelet och hjälpte mamma och pappa handla på Bauhaus.

Lördagen var väldigt lugn. Jonas och Elliot åkte in till stan och gjorde lite ärenden och jag och Elsa höll oss hemma. På eftermiddagen gick vi en runda till lekplatsen medan Jonas jobbade in hästarna. Till kvällen hade vi supergod mat. Hälleflundra med potatis-och palsernackspuré med skirat smör, ärtor och riven pepparrot. en klar favorit.

Söndagen hade vi sovmorgon och sen åkte vi till farmor och farfar och hälsade på och åt söndagsmiddag. Max och Julia kom också på eftermiddagen. Trevligt.

Helgen går verkligen superfort men det är skönt att Jonas är hemma fortfarande lite. Idag är han ledig och vi ska snart bege oss till sommarstugan för en liten utflykt. Ska se så den står kvar och se om vi kan ta en liten promenad. Har vi tur så klarnar det upp och vi får se solen.

/Anne

Inga kommentarer: