06 februari 2014

Ett tur mot Torpsbruk

Japp då var det packat det mesta inför helgen utflykt till mamma och pappa. Mamma fyller år på lördag så imorgon ska vi fira. Idag ska Elliots grupp i förskolan ha teater för andra gruppen. Han har pratat om denna teater och längtat så mycket. Men det är hemligt vilka repliker han har. Det gick inte få ur honom.

Idag fick lilla busan sova inne på förmiddagen ingen tur runt Källstorp. Blev nog med två kvällars löpträning. Igår sprang jag med grannen igen och det går bättre och bättre att springa med sällskap. Fast jag får tänka på att inte prata hela tiden även om jag gärna vill, hihi. Vi sprang lite i slingan igår som en del av rundan och på snöskorpan gällde det att vara på sin vakt. Men det var fint med lite omväxling.

Efter förskolan packar vi in oss alla bilen och åker mot bruket. Jonas skulle ut med leverantör ikväll så då passar vi på och åka dagen innan så kommer han med tåget imorgon. Mamma är ledig imorgon och skulle vara ledig idag också.

Ser verkligen fram emot lördagens besök hos min kusin och hans sambo. Har inte sett deras nya hus helt färdigt så himla spännande. Så ska vi fira Elsa lite med gudföräldrarna.

Fullspäckad helg framför oss det ska bli kul.

/Anne

1 kommentar:

Jossan sa...

Det ska bli väldigt kul att ses på lördag!
Kör försiktigt till Bruket idag och hälsa Lena & Seppo. Kram!