04 februari 2014

Ett varv i halkan

Snön kom och sen började det töa. Men nu var det grymt halt ute. Solen visade sig för första gången på väldigt länge kändes det som så på med broddarna och ett varv runt Källstorp fick det bli efter vi lämnat busen på förskolan. Underbart skönt. Lyssnade på P3 dokumentär om Berlinmuren. Väldigt intressant.

I helgen har vi firat vår lilla prinsessa så klart. Det började i fredags på den stora dagen. Kan inte fatta att det gått ett helt år sen vår lilla familj fick en medlem till. Älskade lilla Elsa. På lördagen var det släktkalas med smörgåstårta och fika och allt vad det innebär. Massa presenter så nu är duplolådan helt full och massa andra fina saker. Tack alla som var med och firade vår lilla prinsessa.

Efter kalaset gav jag mig ut på en liten löprunda. Varit förkyld en del förra veckan så det var ganska lugnt med löpningen men efter kalaset kände jag att jag behövde lite energi. Ett varv runt Trekanten blev det ca 6 km i väldigt modest tempo men skönt var det. På söndagen blev det ingen pulkaåkning så vi hade tänkt. Jisses väldigt blött och tråkigt väder så det blev en tur till stan med lite shopping. Behövde ny matta i lekrummet och till Elsas rum. Så skönt att få slänga ut bilmattan i lekrummet den var inte den fräschaste mattan.

Igår var en dag full med BHV besök. Förmiddagen var det storbusen och eftermiddagen lilla busans ettårsläkarbesök. Mellan det hann vi med att besöka öppna förskolan i Smedby och umgås med kompisar. Vi skulle gått till pulkabacken men valde öppna förskolan och det var mysigt. Elliot gillade verkligen sångstunden fast han först var tveksam till om han ville vara med. Svårflörtad ibland.

Idag blir det att plocka och greja lite sen simskola i eftermiddag. En helt vanligt tisdag...

/Anne

Inga kommentarer: