13 januari 2010

Halva veckan gått...

Idag hade jag en presentation för enhetscheferna. Det är aldrig lätt eftersom man inte visat upp sig i det forumet innan och det är ju lite svårt för vi talar inte riktigt samma språk men nu vet man vilket nivå man kan hålla och det känns som om man behöver lite mer grundmaterial med sig nästa gång. Nu är det bara att jobba vidare med det som diskuterades investeringsplan och kodplan sen ska vi se hur det går. Sen har vi ju det "lilla" jobbet med en årsredovisning men det är tur att jag har min Gunilla som har varit där länge.

Var även på Elliots dagis en sväng. Bytte av Jonas som skulle på möte. Viktiga familjen känns det som man det gick ju bra. Elliot är så söt han trivs bra på dagis och det känns bra. Spännande att se hur det går sen när han ska sova em där. Än så länge har han bara varit på fm. Nu ska vi börja så smått att lämna honom ensam. Idag var han ensam med förskollärare både inne när de små dansade ut julen och ute. De är superduktiga förskollärarna.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att han trivs pa dagis. Seppo och jag langtar efter honom. har ar det sol och bad hela dagarna. Jatteharligt. manga kramar