10 oktober 2013

Snart helg igen...

Helgen som gick sprang iväg kändes det som. I fredags hade vi skaldjursfrossa. En salig blandning men så fantastiskt gott. Räkor och havskräftor till förrätt. Smörstekta pilgrimsmusslor. Huvudrätt är för de flesta en förrätt men vårt bästa så vi gör alltid den lite större. Råraka med löjrom, creme fraiche och rödlök. Elliot gillade det mesta vilket är kul.

Lördagen var det stora dagen. Elliots barnkalas på förmiddagen och släktkalas på eftermiddagen. Väldigt nöjd med båda kalasen och det var busen också. Hoppas alla gäster tyckte samma sak.

Söndagen var vi ganska trötta. Vi körde lite utomhusarbete för solen sken så fint. Elliot lekte en vända med grannen innan det var dags för ett nytt barnkalas för Elliot hos en dagiskompis.

Tyvärr blev det ingen gympa i söndags. Vet inte varför men Elsa har varit lite grinig till och från på seneftermiddagen så det kändes inte ok att packa ihop oss alla och åka till sporthallen för skiftbyte med Jonas. Istället blev det myskväll.

Nu väntar en ny helg med massa kul innehåll. Imorgon åker Jonas till Stockholm han ska träffa leverantörer och sen gå på fotbollen. Mamma kommer med tåget så vi får sällskap. På lördag kommer pappa och då sticker jag och möter upp Jonas i Stockholm. Ska bli så fantastiskt skönt med en hotellnatt. Jag älskar verkligen mina barn över allt annat men ibland är det skönt att bara vara jag och Jonas på ett äventyr i storstan. Jag flyger upp på lördag förmiddag och sen flyger vi hem igen söndag eftermiddag. Ett dygn med slappa och hoppas lite på sol och ett glas rött på en uteservering, hihi. Ska träffa några kompisar också för mat på stan ska bli trevligt.

Men först ska vi ha fredagen tillsammans med mamma. Det blir en vända till simhallen och sen får vi se. Givetvis är planen tacos imorgon. Det är ju trots allt fredag. Går inte hoppa över fredagstacos två fredagar i rad ;-)

Ha en skön helg

/Anne

Inga kommentarer: