01 oktober 2013

Redan tisdag

Ja då var det tisdag och dags för Elliots simskola igen. Jisses en vecka går fort. Särskilt när man har roligt.

En trevlig helg i stugan blev det under skördefesten. Elliots kommentar när vi åkte över Öland och han såg pumporna och den fina borgen i halm vid Borgholms slottsruin "detta är en väldigt speciell dag märker jag". Tanken var att vi skulle åkt och ätit på Kalk i fredags men vi var så trötta så det blev mys i stugan och pizza från Södvik. Det gick väldigt bra det också. Lördagen var vi en sväng i Borgholm och kollade lite. Lunch blev det kroppkakor och eftermiddagen gick jag och Jullis ner till vattnet en runda. Grabbarna tittade på travet växelvis medan de höll på och vinterbona med poolen. Elliot hjälpte till ;-)

Efter travet gav jag mig ut på en löparrunda. Jag är så stolt över mig själv. Hade bestämt redan i veckan att på lördag ska jag springa milen igen. Det var ett tag sedan det blev en långrunda och i stugan finns det så många fler rundor att springa. Vackert är det också att springa längs med havet. Sagt och gjort så blev det precis en mil sprungen. Inte lika snabbt som förra milen men jag är nöjd. Ska planera in lite intervallpass vilket jag inte riktigt gillar men det är nog behövligt för att få upp farten.

Söndagen blev lugn morgon i stugan. En promenad till vattnet jag och Elsa medan Jonas och Lasse fixade det sista med att täcka poolen. Elliot och farmor höll sig inomhus. Strax innan lunch gav vi oss hemåt. Det som brukar ta en timme att köra tog dubbla. Mycket trafik vilket var ganska väntat. Till slut kom vi hem. Fixade och grejade en del innan Jonas skulle till innebandyn. Min gympa blev väldigt annorlunda. Det vanliga step up passet var utbytt mot Zumba. Det visste jag redan förra veckan så det var ingen överraskning. Däremot så var det väldigt kul och annorlunda. Har väl inte riktigt tekniken där om man säger så men ont har jag så det gav nog lite.

Igår var jag hos min kära frisör Josefin och blev ompysslad. Vad jag saknat våra djupanalyser och diskussioner, hihi. Fantastiskt nöjd blev jag men Elliot tyckte jag såg konstig ut idag på morgonen. Hihi hoppas han vänjer sig vid frisyren ;-)

Idag har jag och Elsa gått runt Källstorp. Sen har vi lekt lite. Hon är helt otroligt snabb på att klättra upp nu. Har lite väl lite självbevarelsedrift också för hon kan helt plötsligt släppa taget för hon ser något intressant någon annanstans. Snart ska vi ge oss upp och hämta Elliot.

Ser fram emot en fullspäckad helg med barnkalas både lördag och söndag. Släkten på kalas på lördag kväll. Allt på en gång men det är lika bra.

/Anne

Inga kommentarer: