27 september 2013

Fredag

Hej och hå vad en vecka går fort. Äntligen dags för en helg i stugan. Det var ett tag sedan men hela september har varit något varje helg.

Igår var vi på BHV med Elsa. Det gick så bra så. Hon följer sin kurva och det är ju viktigast. Det tog lite längre tid än jag tänkt så vi hann inte med sångstunden i kyrkan. Får komma igen på torsdag.

När Jonas kom hem gick Elsa och han en runda medan jag och Elliot laddade för en löprunda. Elliot på cykel och jag joggade. Gick bra tycker jag. Elliot tyckte vissa uppförsbackar var för jobbiga och då fick man hugga in och putta lite, hihi. Vad gör man inte för att hålla humöret uppe och slippa stanna. Väldigt skön eftermiddag med sol och sval luft. Hela långa Källstorp blev det, 6,2 km. Elliot var så duktig.

Idag slutar Jonas tidigt så sen bär det av till Öland. Ska bli så skönt hoppas vi hinner med en vända till havet i eftermiddag vore skönt. Alla som ska till Öland i helgen kan väl vänta med att åka tills kvällen, hihi. Är rädd för att det är en hel del köer.

/Anne


Inga kommentarer: