08 september 2009

Elliot 11 månader

Idag är ingen vanlig dag idag är det 1 månad till Elliot fyller ett år. Jisses vad fort tiden går.

Själv är man sjukskriven så Jonas är hemma och tar hand om Elliot. Jag får inte lyfta pga ryggen. Äter smärtstillande och inflammtionshämmande piller så det går ändå hyfsat. Ska inte lyfta och försöka hålla mig stående så mycket som möjligt. Gå korta promenader och sånt. Jonas har varit bortrest så halva släkten har hjälpt mig med Elliot. Särskilt tack till mamma och pappa i lördags, Jossan i söndags, Jullan och Menne söndag-måndag och Inger och Lasse måndag-tisdag. Tur att man har folk som kan hjälpa en. Men det känns helt konstigt att inte få lyfta lillemannen ens. Men vi gosar lite på golvet och i eftermiddag när Jonas kom hem hade vi familjemys i sängen. Elliot pussades hela tiden och mest på pappa. Det är faktiskt lite ovanligt för det är jag som brukar få mest pussar, hihi.

Jonas och Elliot gick till lekplatsen innan men Totten gillar mer att vara på grusgången än att gunga. Hellre grusgången än sandlådan. Han är en liten tok.

Ikväll blir det lite planering inför helgen. Skulle börjat förra veckan men har haft annat att fundera på så får bli ikväll. Ska grilla lite ikväll också det är ju fantastiskt väder ute.

/Anne

1 kommentar:

camilla sa...

Hej,

Hoppas du blir bra i din rygg till kalaset! Ha så skoj!

Milla