30 september 2009

Måste bara berätta vad sonen gjorde...

Igår när vi skulle in till stan och hämta Jonas för han skulle gå lite tidigare för vi hade ärenden att uträtta så hittade jag inte Tottens ena adidassko. Jag letade men fick ge upp och ta hans tygskor de är lite tunnare så jag ville inte det men vad gör man vi skulle ju mest sitta i bilen så de fick bli så. Nåja när vi kom hem så skulle vi fixa lite i köket och vad hittade jag inte i en kökslåda bland plastburkar om inte en sko. Han är ju för rolig går och bär runt på saker och hittar han något mer intressant så byter han helt enkelt grej.

Vi fick en hel del uträttat igår eftermiddag. Vi var på IKEA och åt lunch och kollade deras soffor men blev inte helt impade. Så vi drog vidare och bestämde tapeter till ovanvåningen. Det gick hysat smärtfritt vi velade lite men bestämde oss till slut. Jonas var tvungen att avsluta något på jobbet så jag och Totten åkte och handla. Det gick ju sådär för de hade flyttat en del på Maxi men med lite hjälp från Catta så hittade vi allt. Pust det är en pärs att handla där måste säga att det är bättre på Kvantum Nybro där är det inte riktigt lika stort. När vi hade hämtat Jonas åkte vi hemåt och stannade till vid Ståhls möbler i Trekanten. Där hittade vi soffan som vi ville ha den var perfekt hörnsoffa med öppet avslut och en schäslong. Vi är supernöjda men tyvärr så tar det 8 veckor innan den kommer. De hade kortare leveranstid om man ville ha lösa kuddar men det vet jag kommer inte att gå då kommer man ha kuddar i halva övervåningen så det fick bli till att vänta. Den som väntar på något gott som man säger. Vi kunde ju beställt den för ett tag sedan men vi är lite slöa att komma till skott och så är det svårt att föreställa sig hur det ska bli på övervåningen innan alla väggar är uppe och så.

Igår kväll var jag och Inger och gympade i Trekantens sporthall. Finfint att kunna cykla till träningen igen det var ju ett tag sedan. När vi bodde på Smålandsgatan var det ju väldigt nära. Nåja det var kul men väldigt jobbigt. Vissa låtar påminde mycket om aerobic fast det var inga längre kombinationen men det verkade som om gympan imorgon var det så vi får se om jag inte ska försöka komma iväg på den. Det är kul att man börjat komma igång igen efter ryggbesvären och man känner att det hjälper med motion.

Huset har det hänt en hel del i målaren håller på med taken i sovrummen. Elektrikern har fixat golvvärmen i badrummet uppe. Imorgon ska de sätta in takfönster i trappuppgången och på fredag kommer trappan. Jippi!!! Det ska bli så kul när allt är färdigt. Jag hoppas att det är hyfsat klart till nästa helg när vi ska fira Elliot. Redan ett år det går så himla fort.

Måste tacka mamma också för vantarna blir perfekt hann inte få dem innan morgonpromenaden men Mia ringde och föreslog att vi skulle ta en promenad imorgon efter sångstunden i kyrkan så då får vi testa dem.

/Anne

1 kommentar:

Ulle sa...

Då är inte sofföverdraget tvättbart då? Hihi, det är det bästa med en gammal, sliten ikeasoffa, bara att tvätta när det behövs och det behövs ofta här:-) Vill gärna ha en ny soffa men det blir nog när barnen har flyttat ut!Kan man se soffan på nätet någonstans?

Kram Ulle