08 oktober 2009

Elliots födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för idag är Elliots födelsedag hurra hurra hurra. Jag tror att Totten är väldigt nöjd med sin födelsedag. Tyvärr kunde ju inte Jonas vara ledig men det ska han vara imorgon så då blir det familjedag. Men i alla fall dagen började med att Elliot vaknade vid fem och fick en flaska välling och somnade om efter en del gnolande inne i hans rum. Vid halv sju vaknade han och då smög vi in och sjöng och så fick han komma upp och öppna ett paket. Det var bondgården och den lekte han en stund med innan vi fick ta upp honom så han fick äta frukost med oss. Hade köpt yoggi minior till honom som specialfrukost. Det är ju mycket socker i den men man får fira lite nu när man har fyllt ett. Sen blev det sovtimme och Jonas åkte till jobbet.

Passade på att läsa lite i tidningen innan jag förberedde inför kyrkan. Det var ju sångstund och vi skulle bjuda på tårta. Den blev väldigt uppskattad och det var kul att sjunga lite. Elliot har dock lite svårt för att fokusera på sången men så fort det blir djur man sjunger om eller om det är såpbubblor så går det jättebra. Han är så intresserad av de andra barnen men flera av dem är lite mindre så det går ibland sådär. Man får hålla koll.

När vi gick hem så somnade Elliot och då passade jag på att fixa fika till hantverkarna och så fick de också lite tårta. De blev glada de hade köpt present också. Så himla gulliga de tycker att Elliot förgyller deras tillvaro vilket man bara kan hålla med om. Han fick en mössa med Liverpool emblem på och en spelkupong på fotbollen på lördag. Hoppas resultatet går in.

Vid lunch kom Jonas hem för vi skulle in till stan och träffa banken. Tur i oturen hade Ingers jobb datakrångel så hon passade Elliot medan vi var på banken och jag handlade lite till kvällen.

När Jonas kom hem så var det tårta som stod på programmet. Elliot fick en alldeles egen gräddbakelse. På med skyddsanordning och så fick Elliot dyka i. Han gjorde det bokstavligen också. Först var han lite försiktig och så tyckte han nog det var lite kladdigt så han kom på en alldeles egen teknik. Bilder kommer...

Nu sover lillemannen han var jättetrött efter att ha öppnat lite fler paket och så. På lördag och söndag fortsätter kalasandet.

/Anne

Inga kommentarer: