05 oktober 2009

Helgen flög iväg...

Jag sammanfattar helgen med blåst, regn och ruskväder. Fy attans vilket oväder och vad det har blåst. Men trots vädret har det varit en väldigt trevlig helg. I fredags kom Jullan, Menne, Inger och Lasse och hälsade på och åt lite. Jullan och Menne stannade en stund så vi tittade på IDOL. I lördags skulle vi in till stan tänkte vi. Jonas fixade lite med en vägg på övervåningen sen skulle vi åka. När vi väl kom iväg visade det sig att varenda parkering i stan var upptagen. Vi som trodde att ingen åkte in till stan i sånt skitväder. Vad fel man kan ha. Vi skulle ju köpa lite presenter till Totten som fyller år på torsdag så vi åkte upp till Maxi istället och kollade på leksaksaffären istället. Vi hittade en bondgård till honom hoppas han tycker om det men har gillar ju djur så det blir nog bra. Sen var vi och hälsade på Jullis och handlade lite innan vi åkte hem. På kvällen var vi bjuda på kräftskiva. Det var jättetrevligt med god mat. Jag åt bara en kräfta för att man ska helt enkelt. Men det var gott bakad potatis med olika röror till och så gott bröd och tårta. Jisses vilket party det blev.

På söndagen åkte vi till köpstan istället för att shoppa på stan i Kalmar. Vi hittade allt vi skulle ha och slapp gå ute i blåsten vilket var ytterligare ett plus. Nu är Elliots presenter färdiga ska bara slås in.

Idag har vi varit i Smedby och hälsat på Patricia, Isac och Ida. Det var jättetrevligt. Mariette och sin son Vilgot var där liksom Carina och hennes son Oliver och bonusbarn Wiggo. Elliot tyckte nog det var jättekul men man blir ju tokig när man får springa efter honom inga leksaker kan slå knappar, fjärrkontroller mm. Det var en hiskelig motvind när vi skulle cykla hem så det var ganska tungt. Jag är jättetrött i kroppen ska nog ta det lite lugnt nu så man orkar med spinningpasset ikväll. Hoppas vi blir många.

/Anne

1 kommentar:

Ulle sa...

Tänk att han snart fyller ett år! Det går ju så himla fort, det där första året:-)