10 oktober 2009

En lång dag...

Nu är man ganska trött både i huvudet och kroppen. Det har varit en intensiv dag. Vi somnade sent igår för Pelle och Nettan var här och det är ju alltid trevligt och svårt att bryta upp. Sen var jag uppe några gånger på morgonen för Elliot vaknade och så fick han välling men var inte nöjd och så blev det några vändor med blöjbyte och nappletande men till slut somnade han och vaknade strax efter åtta det får man ju vara nöjd med. Förmiddagen var fullsmockad inför kalaset på eftermiddagen. Förbereda kvällens mat och så fixa lunch till brossan och Åsa och mamma och pappa. Men det gjorde Jonas medan jag och mamma bakade bullar. Allt som allt blev det en jättebra dag och Elliot var supernöjd att ha så många omkring sig och få så mycket uppmärksamhet. Många presenter också vilket han uppskattade också.

Imorgon blir det litet barnkalas för några kompisar. Det ska bli trevligt det får väl bli lite större sen när han lär känna fler och blir lite äldre. Det ska bli trevlig imorgon. Har ju förberett det mesta ska lägga ihop tårtorna på morgonen och garnera dem senare på eftermiddagen. Det blir jättebra.

Jag lägger in bilder från kalaset sen för nu är jag bara för trött. Har även filmat Elliots teknik vad det gäller tårtätning och det var så kul att se honom igen. Vad gör man inte för att slippa bli kladdig om händerna.

/Anne

Inga kommentarer: