03 oktober 2009

Snart in till stan

Jonas håller på med väggen uppe som han har dragit kablar och grejat för hemmabiosystemet. Blir säkert bra när det är färdigt. Det märks att Jonas tycker det är kul att fixa sånt vilket är skönt. Ju mindre kablar längs väggarna desto bättre.

Snart ska vi in till stan och shoppa lite. Ska handla lite födelsedagspresenter till Elliot och så ska vi kolla på trappgrind. Nu är ju äntligen trappan inmonterad. Den är så väldigt fin men de rostfria stängerna är inte uppe ännu för de skulle fixa iordning runt trappan först väggarna mellan våningarna och sånt. Takfönstret är också på plats och det blir verkligen skitbra. Lite mindre än vad jag hade tänkt men ändå det blir skitfint med lite ljus i trappen.

Idag håller de på och jobbar med att spackla och måla och fixas det lite i badrummet. Det är ambitösa människor vill jag lova. Skönt de får vara här varje dag om det är så för då blir det färdigt fortare.

Ikväll blir det kräftskiva hos Jonas kusin. Ska bli trevligt att träffa alla fast jag kan nog hoppa över kräftorna för vi har inte kvar några svenska i frysen så då blir det utländska och det är ju faktiskt inte gott alls. Man blir allt lite bortskämd när man har tillgång till svenska. Vi hade ju kräftskiva på min födelsedag så alla lådorna tog slut då. Nåja får äta någon kräfta så man får en snaps sen finns det alltid annat gott att mumsa på. Elliot ska sova hos farmor och farfar så det blir lyxsovmorgnar denna helgen. Idag vaknade han vid sex-tiden och Jonas gav honom en flaska välling så somnade han om till halv nio. Gutt det hör inte till vanligheterna. Han brukar vakna vid sju-tiden och sova förmiddag lite senare. Men jag klagar inte att vakna av sig själv är inte något man är bortskämd med. Men man kommer ju såklart sakna den lille mannen men han får det bättre hos farmor och farfar fast han hade nog gärna följt med och hälsat på de små kattungarna. Fast ser man det från kattungarnas sida är de nog också glada.

Ska fixa lite sen ska vi förhoppningsvis åka snart...

/Anne

Inga kommentarer: