16 oktober 2008

En vecka går fort...

Idag har vi varit på BB hemvård igen och vägt oss. Det ser bra ut nu har Elliot bara 100 gram kvar till sin födelsevikt. Obs att vi har ändrat på stavningen på honom och tagit bort ett t. Det blev finare tyckte vi och det verkar som om de flesta stavar så. Det kanske inte har någon jättebetydelse men men...

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jonas jobbade lite mitt på dagen. Elliot hade lite svårt att sova i eftermiddag men när han väl somnade så fick mamma och son 1,5 h extra vila och det var skönt. Ingen promenad hann vi med. Konstigt när man är ledig hela dagen så borde man ju hinna men vi har fullt upp med att äta, rapa och byta blöja.

Idag var det nära Elliot bajsade på sin pappa. Tur att Jonas hann reagera för det var verkligen inte lite bajs som kom.

Idag var Ricke och Patricia på besök och Elliot fick en jättefin barbapappa och en sparkdräkt stl 62. Det var himla bra för vi har inte så mycket kläder i den storleken. Sen hade Jonas jobbarkompisar betalt medlemsavgift för Elliot i Brynäs. Det ska börjas i tid. Just nu ligger pappa och Elliot i gästsängen och tar det lugnt. Det var lite skrik nyss men nu blev det plötsligt tyst och lugnt. Det är jobbigt att skrika.

Imorgon är det inget direkt planerat. Vi ska försöka hitta gardintyg till Elliots rum och så ska vi förbi IKEA också. Pappa och Elliot får sitta i bilen så får mamma fixar ärendena. Så får vi väl försöka hinna med att gå en sväng med vagnen också.

Beställde namnskylt till barnvagnen idag. Det ska bli spännande att se hur den blir.

/Anne

Inga kommentarer: