30 oktober 2008

Vilket oväder

Idag var jag och Elliot ute och gick på förmiddagen. När vi kommit halvvägs så började det regna lite. Hade inte räknat med det. Tur dock att det duggade mest och det var bara sista biten som det regnade ordentligt. När vi sen kom hem så blev det riktigt ruskväder, nu är det verkligen höst.

Idag har vi varit och hälsat på jobbet. Hjälpte Pia lite med en del problem samtidigt som Helen charmade Elliot. Vi skulle åkt till Maxi när Jonas hämtade oss med i det ruskvädret som var stannade vi bara och köpte nödproviant på ICA Smedby sen åkte vi hem. Behövde bara lite frukostmat akut. Det får bli Maxi imorgon istället. Jonas slutar vid ett så det blir bra att åka i på eftermiddagen.

Imorgon ska jag göra ett nytt försök med återbesök på gyn. Jonas kommer hem och tar hand om Elliot denna gången. Det är bättre han får vara hemma hos pappa.

Elliot har somnat han sov nästan ingenting på eftermiddagen så jag förstår att han var trött när vi kom hem. Kan erkänna att jag är väldigt trött också. Blir nog en tidig kväll.

/Anne

Inga kommentarer: