27 oktober 2008

Måndag igen

Helgen går fort det kan man bara konstatera. Igår var det fullt hus på Fuggevägen. Det var jättekul. Vi var många mamma, pappa, Ingemar, Agneta, Uffe, Daniel och Jossan. Mamma och Agneta lagade mat. Det var jättegott fläskfilé i ugnen. Elliot fick jättemycket kläder igen. Mycket bra för det var i lite större storlek snickarbyxor och manchesterbyxor en jättefin skjorta och så en tröja. Mamma hade också handlat bodys och byxor. Nu måste bara jag åka in till helgen och kolla på kläder till Elliot. Det vore så himla kul.

Det roligaste är dock när det gäller Elliot att han somnar när det kommer besök. Han sov i princip hela tiden från klockan halv ett till klockan fem när Agneta, Ingemar, Jossan, Uffe och Daniel åkte hem. Mamma och pappa stannade och höll mig sällskap under fotbollen medan Jonas var och spelade innebandy. Då var faktiskt Elliot vaken en liten stund. Sen om vi ser till idag så har det definitivt inte varit lika mycket sömn. Vi hade lite sovmorgon men sen var vi vakna tills vi gick ut med och gick med vagnen då somnar alltid Elliot sen har vi varit vakna några timmar i eftermiddag.

Inatt vaknade Elliot vid fyra tiden och ville ha mat. Men sen har han kommit på en ovana att han vill vara vaken en stund efter den måltiden när både mamma och pappa bara vill sova lite till. Jag sa till Jonas att han skulle gå in i gästrummet och sova så fick Elliot skrika en stund. Jag höll honom i handen så somnade han till slut.

/Anne

Inga kommentarer: