15 oktober 2008

Nu är Elliott 1 vecka

Nu har äntligen lille Elliott kommit 081008 kl 11.28. Han var nästan helt punktlig eftersom värkarna började på beräknat datum men det dröjde ytterligare 20 h innan han ville komma ut och då via nödutgången - kejsarsnitt. Det var helt enkelt ingen liten bebis som skulle komma ut. Men det gick ju efter omständigheterna riktigt bra.

I lördags fick vi åka hem. Det var himla skönt att få komma hem och det tyckte nog även Elliott för hans nattliga aktivteter som genomfördes på BB har blivit avsevärt mycket lugnare. Han sover som en stock. Kan skrika också men sover för det mesta nattetid vilket både Jonas och jag tycker är väldigt skönt. Äter gör han som bara den vilket är skönt.

Massor med fina presenter har lille Elliott fått och roliga besök. På BB var både mormor och morfar och farmor och farfar och hälsade på. I lördags var de också på besök. Jag fick jättefina kläder, blommor och en mobil med mumintrollen som spelar musik. I söndags var faster Julia och hälsade på. Fick jättefina komönstrade kläder som jag trivs mycket i.

Igår var vi på BB hemvård och kollade vikten och han har ökat i vikt vilket känns skönt. Idag har vi inget direkt planerat. Ta det lugnt och gå ut och gå en runda. Behöver stöka lite i trädgården men det uppdraget får nog Jonas. Har själv kännt av snittet lite igår så det får nog bli till att lugna ner sig lite idag.

/Anne

Inga kommentarer: