09 december 2008

Elliot två månader

Igår blev Elliot två månader. Gud vad tiden går fort. I söndags fick han present från farmor och farfar en jättefin sparkdräkt med väst och fluga den var cool. Igår fick han några bodys av mamma och pappa och två nya nappar. Det behövde han. Mamma och pappa firade lite med att hämta mat från ming palace. Det var en trevlig kväll. Vi åkte även buss för första gången igår. Det gick bra sen handlade vi lite julklappar vi har handlat till Peter och Jonas. Till Jonas är det bara att handla på sen får man fundera på om det ska vara födelsedagspresent eller julklapp. När Jonas hade slutat jobbet så hämtade han oss på stan och så avslutade vi med att åka till Köpstaden. Jonas behövde ett par vinterkängor. Det var tur att vi hämtade mat annars hade vi väl inte ätit förrän sent.

Idag har vi fixat lite hemma och tvättat och så på dagen. På eftermiddagen gick vi en runda och handlade till kvällens aktiviteter. Vi har gjort lussebullar och knäck. Jag äter ju inte knäck tycker det inte är gott men jag tror att Jonas uppskattade dem. Knäck är så hemsk för det fastnar bara i tänderna gillar inte det. Men lussebullarna blev jättebra. Jag gjorde degen och fixade med knäcken sen kom Jonas hem och bakade ut bullarna för Elliot var hungrig. Vi gjorde vanliga bullar med saffransdeg och fyllde med smör och mandelmassa. Det blev gott och lite annorlunda jämfört med vanliga lussekatter. Ikväll kollade vi på Varg Veums sjätte film i serien. Den var jättebra tror nästan att den var bäst av alla.

Imorgon är en händelserik dag. Elliot och jag ska på baby-café. Vi ska se hur hans fot och handavtryck blev som vi gjorde förra veckan. När baby-cafét är slut vid tre så har Elliot tid hos läkaren. Perfekt timing måste jag säga eftersom husen (öppna förskolan och BVC) ligger alldeles intill varandra.

Har börjat göra julkorten också de blir jättefina. Det är kul att vara igång och pyssla igen.
/Anne

Inga kommentarer: