06 december 2008

Nu är man mätt...

Idag är vi i Torpsbruk och firar pappas födelsedag. Han fyllde ju egentligen den 20:e november men det har inte passat för alla förrän denna helgen men det gör ju inget.

Vi började dagen med att gå upp ganska tidigt. Vi åt lite gröt sen bar det av mot Växjö. Vi hälsade på Annicka på Quidings och köpte julkortsgrejor sen var vi på panduro och shoppade lite. Lunch blev bakad potatis på bröderna bloms plåt. Attans så god mat de har. I eftermiddag har Elliot varit lite ledsen. Haft ont magen men det släppte efter två timmar ungefär. Inget kul att ha ont i magen när man är så liten. Vi fick jättegod mat helstekt oxfilé med potatishalvor och karljohan-sås och portvinssås. Så jävla fint helt enkelt. Efterrätt var varm rabarber-kompott med vaniljglass. Mumsigt. Nu ska vi snart spela lite spel. Peter röstar på Bosse bildoktor men jag är lite tveksam. Tror det är för att han tror att han har störst chans att vinna det spelet. Han har ju lite svårt att ta ett nederlag om man säger så.

Elliot sover nu så gott i spjälsängen men det tog lite tid. När magen väl hade blivit bättre åt han i 40 minuter så hungrig var han allt den lille mannen.

Nehe nu ska jag försöka styra upp så vi spelar "Med andra ord" istället för Bosse bildoktor men jag är tveksam om jag får igenom det...

/Anne

Inga kommentarer: