04 augusti 2009

Flytten går...

Lite hemlösa var vi men igår började vi flytta in i nya huset. Känns verkligen toppen. Men man har verkligen fullt upp tur att man får hjälp så Totten slipper hänga med på alla ärenden och grejor men idag har hela familjen varit på IKEA det var trevligt. Var där igår också men vi akuthandlade bara snabbt idag fick det bli lite mer eftertänksamhet bakom men fortfarande har vi en del saker kvar som vi ska handla på IKEA. Allvarligt vad gjorde man innan IKEA kom till stan. Det är ju helt perfekt de har allt man behöver och lite till. Idag köpte vi garderober till hallen med skjutdörrar blir perfekt och så köpte vi lampor och lite sånt. Ny matta också för den gamla vita mattan hade helt enkelt för mycket fläckar. Det blir så när man har småbarn men den är billig så det fick bli en ny likadan.

Imorgon hoppas vi på strandväder för i så fall ska vi bara fixa lite på förmiddagen sen ska vi unna oss en dag på granudden. Vi får väl se om vädrets makter står på vår sida det vore fint med en lugn stund.

Nu är det snart läggdags och man känner sig lite mör det blev en tidig morgon idag vid kl 7 var Elliot vaken och nöjd med nattens sömn. Men man får inte klaga han sov ända från kl 19 igår till 5 sen fick han en flaska välling och somnade om till 7. Han trivs hos farmor och farfar kan man säga.

/Anne

Inga kommentarer: