22 augusti 2009

Toksegt internet idag...

Nu är vi hemma eller rättare sagt vi kom hem redan i torsdags sent på kvällen. Vi kände oss nöjda med västkusten och längtade hem till vår egen kust. Borta bra men hemma bäst. Men på vägen hem fick jag igenom att vi skulle åka till Ullared och shoppa lite. Jag har sett ett överkast där som är himla fint och så behövde Elliot lite grejor. Skulle köpa en bobby-car till honom tänkte vi. Vi hittade det och massa annat. Jättebra utelampor till huset och så lite grejor till mig och Jonas köpte lite verktyg.

Igår var kakelsättaren här och satte de sista plattorna i köket och nu är han här och fogar det sista. Det kommer bli så himla fint när det är klart. Eftersom vårt internet inte är som det ska så orkar jag inte ladda upp några bilder på bloggen för det tar sån tid. Kanske skickar någon bild med mobilen.

Idag är det ärenden som gäller. Tvättstugan ska fixas iordning med en bänk och tvättlinor och sånt. Har varit väldigt begränsat utrymme för att hänga tvätt och ute är det ju inte aktuellt att sätta upp någon torkvinda. Ska fixa lite andra grejor också känns som det alltid är något som måste köpas och fixas men nu är vi väl snart färdiga med bottenvåningen ska komplettera med lite pynt och sånt.

/Anne

Inga kommentarer: