17 augusti 2011

Lill lördag

Nu har man tagit sig genom mer än halva veckan och jag måste säga det på jobbet har verkligen högarna minskat. Men de svåra grejerna är ju kvar såklart så imorgon blir det till att gnugga geniknölarna och ta ett allvarligt snack med HERO (vårt datasystem). Vi är tyvärr inte alltid vänner får se om vi kommer överens imorgon.

Annars har inte mkt hänt tog ut friskvårdstimma idag och sprang en runda. Så himla skönt att dragit ut på det flera dagar men äntligen blev det av. 7,3 km och det gick hyfsat fort försöker springa lite snabbare ibland men det går sådär. Sen har vi gjort lite käk. Elliot lekte med Molly och Alice under eftermiddagen det märks att han inte är så liten längre. Däremot så är det inte lika lätt att få Molly med på tåget än vad Elliot är van vid. Farmor och farfar ställer upp och följer med på det mesta men inte Molly. Så himla kul när han försöker ta hennes hand och säger "kom nu Molly" och Molly kontrar "jag vill inte". Haha.

Nu blir det snart snabb-bad för sonen jisses vad kvällarna försvinner. Jonas är i gymmet sen blir det myskväll framför Montalbano spelade in det igår för att Jonas var iväg med jobbet och jag tittade på Göta Kanal 3. Ingen film jag rekommederar.

/Anne


Inga kommentarer: