24 januari 2014

Helg igen

Brrr kyligt idag. På förmiddagen var vi vid lekplatsen och grillade korv och lekte med några Elliots kompis, mamma och lillebror. Så mysigt att hitta på något ute men ack så kyligt det blev. Vi höll ut ett tag sen fick det bli innelek en stund också. Vi fick lite frisk luft i alla fall.

Igår var jag på gympan i sporthallen. Har inte varit alls sugen på att ut och springa denna veckan. Så kallt och blåsigt. Fick bli gymmet en dag och igår gympan. Vi var ett stort gäng på gympan för några ett stort gäng grabbar från fotbollen var med också. Då triggar man ju igång tävlingsmänniskan i sig så det blev ett tufft pass, hihi men roligt. Fast jag är mer för step-passen på söndagarna de är jobbiga men tiden bara springer iväg.

Lilla busan har verkligen utvecklat sin fingerfärdighet denna veckan. Det är mycket bus som hittas på och hon blir lagom irriterad när man tar något intressant ifrån henne. Lite egen vilja finns det. Nu är det bara en vecka kvar till födelsedag. Ett helt år har gått. Jisses vad fort det har gått. 

Hoppas alla får en trevlig helg. Jag och Jonas ska göra något som vi inte har gjort på väldigt läääänge imorgon förmiddag... 

/Anne

Inga kommentarer: