01 januari 2014

Gott Nytt År

Några lediga dagar går mot sitt slut men det har varit mysigt. Mycket förberedelser inför nyårsfesten men även lite utflykter. Igår var firade vi nyårsafton hos oss. Morgonen börjar mycket bra med att lilla prinsessan vaknar vid kvart i nio. Man kände sig helt utvilad och redo för sista stöket innan alla gäster kom. Elliot frågade ett antal gånger när gästerna skulle komma. Han längtade efter att alla i teamet träffades igen.

Tio vuxna och nio barn kan det bli annat är superbra. Vi hade en fantastiskt rolig kväll och maten blev jättegod. Förrätten var en favorit ceasarsallad med Jonas goda ceasardressing som magisk. Potatisgratäng, helstekt oxfilé och whiskysås slank ner och efterrätten var pannacotta med rabarberkompott. Barnen lekte och hade jättekul till och med Elsa var med i lekrummet en stund och lekte med barnen. Det gick bra hon sysselsatte sig. Alla sov över men det gick över förväntan också. Det blev ju lite sent som sig bör. Jag gick och la mig vid tre, sen trappade det av. De mest tappra höll igång till kl fem. Imponerande. Jag kände att om Elsa vaknar halv sju så gäller det att ha sovit några timmar :-). Mycket riktigt vaknade hon dels vid tolvslaget av alla raketer men somnade om och sen vaknade hon vid halv sju. Efter blöjbyten och en flaska välling sov lilla busan till kvart i tio. Elliot vaknade innan Elsa. Det händer inte så ofta. 

Idag har varit mest en slappardag lite seg är man. Barnen lekte på förmiddagen och vid lunchtid lämnade gästerna. Eftermiddagen blev mest lugn dammsugade av lite men det var nog all nytta man gjort. Nya tag imorgon med lite fix inför helgens kalas. På fredag fyller Jonas år. Då är tanken att vi ska ut och äta. Det blir lite upp och ner med alla lediga dagar känns som varje dag är fredag. 

/Anne 

Inga kommentarer: