10 november 2008

Blåsigt måndag

Ja då var det ny vecka. Vi har firat SM guld. Vi åkte in till stan igår kväll och tog emot guld-hjältarna och så var vi inne en sväng ikväll också på den "officiella" tillställningen. Det känns fortfarande helt overkligt samtidigt som man kommer sakna hemmamatcherna. Jag har ju faktiskt bara missat en hemmamatch live och det var strax efter Elliot föddes därför känns det extra kul.

Idag skulle jag och Elliot åkt in till stan och fixat lite ärenden men vid middagstid kom värsta ovädret det blåste som bara den så det kändes inte så lockande att gå på stan. Får se om det passar bättre någon annan dag.

Imorgon får vi mycket besök, på förmiddagen kommer min faster Irja och hennes man Martti och två kusiner Harry och Tarja och barnbarnet Alva som bara är några veckor gammal. På kvällen kommer Jonas kusiner och Eva. Det ska bli kul.

Annars var helgen trevligt. Vi var hos mamma och pappa och det gick himla bra. Elliot är dock lite mer grinig nu för tiden vet inte riktigt varför. Han har väl lite magknip ibland. Igår var vi i Trekanten och hejade på Kalmar FF. Det gick ju som alla säkert redan vet väldigt bra. Vi firade även första fars dag. Elliot hade köpt en jättefin tröja till sin pappa.

Har sytt Elliots gardiner ikväll det blev jättefint nu ska vi bara fixa lite nya krukor och blommor så blir det riktigt fint i hans rum. Ska se om vi hittar någon fin spjälsäng också än funkar ju korgen bra han får plats. Han sov i spjälsäng hos mamma och pappa och han såg så liten ut i ena änden av sängen. Så väldigt söt han är vår lille son.


Nu är det dags för att slappa lite på soffan innan det är läggdags. Elliot verkar trilskas lite med sovandet hoppas han somnar snart.

/Anne

Inga kommentarer: