20 november 2008

Det gick inget bra på fotbollen

Vilken händelserik onsdag det blev. Elliot och jag sov till tio-tiden sen var det upp och äta för att kl halv ett vara på baby-caféet. Det var jättekul. Det började med en sångstund som Elliot tyckte va´ jättekul sen var det lite fika. Elliot fick också sig en slurk. De andra fortsatt med pyssel men vi tittade mest på eller rättare sagt jag tittade på och Elliot sov. När vi skulle gå hem så tog vi vägen över Ingelstorp det var jätteskönt väder lite kallt och bistert. Det är så skönt när det äntligen är lite kyla för det blir så friskt och skönt i luften då. Det tog ca en timme så Elliot hann bli riktigt hungrig vid sista biten. Han skrek inte men han låg och smackade. Skrek gjorde han sen när han väl skulle äta då var han så hungrig stackarn så han inte visste vad han skulle ta vägen. Jag säger bara en sak, då gäller det att han tålamod...

På kvällen tränade mamma och pappa i nya gymmet så Elliot fick sitta i sin bilstol. Inte jättepopulärt första stunden men efter en stund slumrade han till lite och man kunde träna lite mer avslappnat. Det är väldigt bra det nya gymmet fast jag kände lite i magen igår så jag ska nog avvakta lite till innan jag kör på. Får väl cykla lite på motionscykeln och ta en daglig promenader.

Elliots kväll avslutades med fotbollskväll med mamma och pappa. Synd att Sverige förlorade men Holland var det bättre laget helt enkelt. Elliot såg nästan hela matchen vi försökte lägga honom tidigare men han kom inte till ro. Tror han var lite övertrött efter dagens händelser. Han fick mat efter fotbollen och sen sov han som en stock ända tills tre.

Idag fick pappa gå upp jättetidigt för han åkte hemifrån redan vid halv sju. Jonas var smart och la sig i gästrummet när Elliot skrek inatt. Ifall ifall han skulle skrika mycket men det blev bara en liten stund vid fyra-tiden sen somnade han. Skönt att han (för det mesta) sover bra på nätterna.

Nehe nu får man fortsätta plocka lite för Elliot sover. Det gäller att passa på.

/Anne

Inga kommentarer: