12 november 2008

Tack Susanne för kommentaren

Det är så kul att läsa kommentarerna som ni lämnar. Det verkar även som att moster Inger har spridit min blogg till IF Metall i Växjö och det var ju skitkul att många läser.

Idag har vi haft en riktig sovmorgon. Elliot har i och för sig säkert varit vaken 5 gånger från kl 23 igår till vi steg upp 10.30 men ändå. Halv elva kan man verkligen kalla sovmorgon. Vi skulle ha gått på babycafe idag hade vi ju tänkt men det hann vi helt enkelt inte med. Elliot har varit lite snufsig i näsan så det kanske var bra att vi inte stressade iväg på det. Får bli nästa onsdag istället. Vi var inne i stan en vända istället. Fixade lite ärenden och så hämtade vi pappa för att vi skulle åka till Maxi för att storhandla. Det gick jättebra Elliot sov hela tiden.

Imorgon ska vi åka och hälsa på faster Julia. Hon är ledig från sin VFU-praktik (tror det heter så) och då passar vi på och hälsar på. Vi ska gå en lång runda tänkte vi det ska bli kul var länge sedan man gick inne istan. Vi ska även gå genom stadsparken och mata fåglarna för det sa Jullan att det gör man när man har barn. Bäst att man inte avviker från normerna, hihi.

Veckorna gå så himla fort. Jag satt och kollade på kort från Elliot var född och det är hiskeligt vad han växer den lille pojken. Det har hänt så himla mycket. Nu är han med på ett helt annat sätt och kan till och med skratta lite mot en. Det är kul.

Nu är det snart läggdags. Elliot somnade för inte så länge sedan hade lite svårt att somna det kan ju bero på att vi sov så länge på morgonen får försöka ta oss upp lite tidigare så man inte sover bort alla dagar.

/Anne

Inga kommentarer: