03 november 2008

SM-guld

Ja än är det inte klart att SM-guldet går till Kalmar men det ser ändå fortfarande ljust ut. Det såg bra ut länge och Halmstad bjöd på bra motstånd mot ett mesigt Elfsborg men men det blev inte klart idag. Kanske är det bra nu måste Kalmar FF fokusera ordentligt till på söndag. Minst lika vill vi ha helst seger. Hoppas att alla Elm-bröderna kan spela. Jag tror att det skulle bli rekord om de alla gör mål i samma match. Det var nära att det inträffade igår men de får en chans till på söndag. Fast det är nog för mycket begärt. Jag kommer i alla fall sitt bänkad framför TV och heja på Kalmar på söndag.

Jag hann städa toan innan Elliot vaknade idag, jippi ett steg i rätt riktning. Samtidigt har jag nog tvättat tre maskiner tvätt. Bra jobbat. Imorgon blir det till att damma och försöka fortsätta städningen. Det är himla skönt nu när man börjar komma in i rutinerna ordentligt.

Ikväll har även Elliot badat. Han kräks så mycket för tillfället så det får nog bli ett extra bad i veckan. Men det är inget jobbigt för han verkligen njuter när han får bada. Inte lika kul att komma upp ur badet dock. Då blir det en del skrik men det får man helt enkelt ta. Det är så kul för han blir mer och mer medveten om sin omgivning.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Man är mycket tröttare nu när man är småbarnsförälder.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

Heja Kalmar på söndag!

Hoppas allt är bra annars, det är så kul att läsa din blogg!

Hälsningar från ett blåsigt östersund