13 november 2008

Torsdag kväll...

I natt har Elliot haft det lite jobbigt. Han är förkyld så det är jobbigt för honom att äta och så är han jättehungrig. Tur att det finns koksalt för det hjälper men är inte populärt när man ska ta.

Vi var hos faster Julia och hälsade på. Först gick vi en promenad sen fikade vi lite. Elliot sov i princip hela tiden. Han är väldigt lugn och trygg när han får vara hos Jullan. Ikväll har Elliot badat och det gick oerhört bra. Han gillar själva badandet men att torka sig efter badet brukar inte vara så kul men idag gick det jättebra.

Imorgon ska Jonas vara ledig nästan hela dagen. Det var något möte på morgonen men sen kommer han hem igen. Vi ska hjälpas åt att städa förrådet. Vi ska sätta upp en vägg och dela av rummet. Längst in ska vi ha förråd och så ska vi ha gym i andra delen av rummet. Jonas har beställt gym och vikter som har kommit så vi ska montera lite imorgon och så ska vi rensa och åka till soptippen. Vi ska även köpa en typ efx maskin också så blir det nog jättebra träningsrum. Perfekt nu när det är lite svårt att komma iväg till gymmet.

/Anne

Inga kommentarer: