02 maj 2009

Föräldrafritt?

Japp Elliot är hos sin farmor och farfar inatt så han har lite föräldrafritt kan man säga. Kändes konstigt man saknar den lille mannen men han har det bara bra där han är. Han somnade som en stock efter en flaska välling. Bara han har en kudde att gosa in sig i så är han nöjd.

Jag och Jonas passade på att städa undan lite i eftermiddag sen åkte vi in till stan och hämtade mat på Ernesto. Tanken var att vi skulle äta ute men vi har varit borta så mycket så det kändes så skönt att bara vara hemma. Jisses vad god mat de har på Ernesto. Bästa italienska restaurangen i staden. Finns inte så många i och för sig men även pizzan är i en klass för sig.

Imorgon ska vi på barnkalas på eftermiddagen men före det ska de nya ägarna av vårt hus komma och kolla lite. Det ska bli trevligt att träffa dem. Se om de är intresserade av snöslungan den kommer vi inte flytta med och tv´n och hemmabiosystemet är också till salu. Det ska bli så himla kul att flytta till trekanten och få allt nytt och precis som vi vill ha det. Känner dock viss ångest över val av tapeter och kakel det är inte spikat ännu men det finns tid kvar som tur är.

Kollar på fotboll el classico samtidigt som jag skriver. Vi håller på Barcelona och ännu så länge ser det bra ut.

/Anne

Inga kommentarer: