03 maj 2009

helgen slut trist

Helgen har varit underbar men tiden går så fort. I natt sov Elliot hos sin farmor och farfar. Det var jättekonstigt. Jag saknade honom som bara den. Men nu är han hemma igen och det hade gått bra att sova hos farmor och farfar.

Idag har de som köpt vårt hus varit och hälsat på. De ville kolla lite och ställa lite frågor. De var jättetrevliga och vi fikade lite. Tur att svärmor skickade med fika för det gillade lilla Ida som ska flytta hit. Sen var det bara att stressa vidare. Vi skulle på barnkalas i stan hos Alvar. Det var jättekul. Elliot hade dock varit vaken ett bra tag men han var ändå på gott humör trots att han var jättetrött. Försökte få honom att ta en liten lur men det gick inte. Det var väl lite väl mycket liv för att kunna sova. Nåväl kul var det att träffa alla och Dianas mammagrupp verkar ha jättekul.

Nu är det inte alls lång tid innan Isac får ett syskon. Det är så kul och Isac har sagt att om det blir en kille ska han heta Zlatan och om det blir en tjej ska hon heta Ida. Vet inte om föräldrarna håller med om namnen.

Nu ska jag sova har kollat till lillemannen och han sover så sött vår lille gullunge.

/Anne

Inga kommentarer: