15 februari 2009

Fotbollsderby

Nu sitter vi och kollar på milanoderbyt. Hoppas Zlatan gör ett mål.

Det har varit en riktigt bra helg. Jonas kom hem från Gävle vid lunchtid i fredags och åkte inte in till jobbet förrän senare så det var mysigt. Patricia och Isac var förbi och fikade. Han är så söt lille Isac. Han var så snäll mot Elliot. Han kommer bli en snäll storebror.

I går var det alla hjärtans dag. Det blev en jättemysig dag. Först på dagen åkte hela familjen in till stan och shoppade lite. Vi träffade Jullan och Menne på fiket nere på Baronen så vi tog en fika tillsammans. Precis som gamla goda tider. Eftermiddagen så var Jonas och spelade innebandy i Trekanten. Elliot var jättetrött och grinig men inte ville han sova. Vid halv fem-tiden kom vår barnvakt. Farmor och farfar skulle passa lillemannen. Vi hade bestämt att de skulle komma tidigare för att de skulle få träffa honom i vaket tillstånd. Han somnar oftast mellan 18-19. Jag och Jonas skulle ha mysmiddag på Helen och Jörgens. Hade egentligen velat gå på Källaren Kronan men det var fullbokat. I vilket fall som helst så var maten på Helen och Jörgens jättefin. Det var jättemysigt. Första gången som vi var ute och åt så fin mat. Jonas är ju med jämna mellanrum med jobbet tex på Pontus i måndags men jag har inte ätit så lyxigt på länge. Vi brukade ju försöka hinna med den 1 gång per månad så det kändes verkligen fint att vi har återupptagit lite av den traditionen. Det blir säkert inte en gång i månaden men om det blir 1 gång per kvartal är jag nöjd. Det var verkligen en riktig toppenkväll.

I fredags fick Elliot sin första smakportion gröt. Han har ätit små portioner varje kväll nu och det har gått riktigt bra. Han är så duktig den lille mannen.

Nehe nu ska jag lägga till lite bilder på bloggen.

Tack och godnatt

/Anne

Inga kommentarer: