16 februari 2009

Trevlig med besök

Nu åkte precis Millan och barnen. Det har varit en trevlig dag och den har gått jättefort. Vi har hunnit med mycket. Lunch och därefter gick vi en runda förbi lekplatsen. När vi kom hem gjorde Mattias kaffe åt oss med hjälp av instruktioner av mig. Det var gott med lite fika. Får tacka Elliots farmor att vi hade bullar och kakor att bjuda på. Jag är inte den bästa på att baka. Sen spelade vi lite tv-spel. Först lite gitarr och trummor. Därefter tog vi några omgångar bowling. Emelie fick 201!!! poäng vilket var den högsta scoren. Vi spelade lite tennis också men det är väldigt svårt.

Nu försöker jag att Elliot ska sova en liten stund så han orkar med kvällen. Han är övertrött för han sov bara 1 timme i vagnen och det räcker ju inte när man har varit vaken sen sex. Hoppas han kan somna en stund så Jonas kan få lite kvalitetstid ikväll med sin son. Han borde komma hem snart.

/Anne

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er!

Tack för senast! Det var jätte kul!
Mattias undrade i bilen hem när vi skulle till Elliot nästa gång? Vet inte om det var Elliot eller tvspelet som lockar eller kanske rentav kaffemaskinen!!
Nu vill han ha en lillebror.....
Som tur är får man sällan allt på önskelistan.

/bamse kramar Millan, emelie, Mattias!