29 juli 2009

God morgon!

Idag är en stor dag idag ska vi flytta ut från vårt hus. Vi har sovit sista natten i det. Pratade om det igår och vi känner ingen ångest alls för att flytta. Känns lite konstigt att man kommer vara huslös i en vecka men det får väl gå bra det också för det blir helt underbart att få flytta in i ett helt nytt hus. Skalet är ju som de flesta andra smålandsvillor av modell villa nybro men jag tror ingen annan är sig lik när man kommer in. Jag började prata med Anna i receptionen i måndags och det visade sig att de också hade ett villa nybro som de höll på att inreda övervåningen på. Vi stod och pratade en lång stund det var intressant att byta lite funderingar och så.

Idag kommer brossan och Åsa och hjälper till och så mamma och pappa de har sovit i gästrummet i natt och så Inger och Lasse. Det kommer nog gå ganska fort att flytta det sista. Pappa och brossan ska åka till mudden med ett lass skräp. Så gutt att bli av med det.

Nu håller Elliot på och gå med sin gåvagn och med morfar efter sig. Elliot har lite svårt att gå med sin gåvagn han snarare ska springa det blir en väldig fart men det känns som han har koll på läget i alla fall.

Man bara längtar tills man får flytta in i nya huset.

/Anne

Inga kommentarer: