05 juli 2009

Helgen slut..

Men det gör ju inget vi är lediga imorgon också. Ska jobba lite på kvällen men annars lugnt. Ska bestämma slutgiltigt tapeter på bottenvåningen. Vi är överens om alla rum utom lilla rummet som vi ska ha som lekrum till Totten. Men det ska vi nog komma fram till imorgon.

Idag hade vi äntligen planerat att hinna med att åka till stranden. Vi har ju haft fullt upp så det har inte hunnits med innan. Vilket varit synd eftersom det varit så fint väder hela veckan men man måste ju göra det man ska innan man får roa sig. I varje fall var det inget vidare väder när vi kom. Jonas och jag var redo att ge upp när Jullis och Menne kom och anslöt. Vi flyttade på oss till lä och så kom solen efter en timme. Vilken tur att vi inte åkte hem. det var jättegutt med sol några timmar. Sen skulle Jonas hämta det vita kaklet på bauhaus så jag och Elliot åkte hem så gick vi till Trekanten sen. Det var ju bra väder för det. Lite halvmulet och lagom varmt. Det tog nästan två timmar att gå när man gick ända från oss men det gick ju bra. Elliot var lite grinig ett tag men till slut somnade han och sov sista biten. Varit dåliga med promenerandet nu när vi varit hemma båda. Konstigt då borde man ha mer tid och inte mindre.

Ikväll har vi ätit hos Inger och Lasse mumsigt africana. Starkt och gott som alltid. Nu ska jag ringa lite om fredagens happening sen blir det lugnt och ro i soffan. Vi ska ju på Svensson Svensson på fredag. Ska bli jättekul för vi blir ett gäng. Pelle och Nettan ska vara barnvakt det är spännande.

/Anne

Inga kommentarer: