17 juli 2009

Sommarvärme

Jag förstår att en del köper pool och studsmatta till sina barn de vill ju ha precis som alla andra. Risken är väl att vi också köper studsmatta någon gång. Men det gör dem definitivt inte finare kan jag säga. Jag hoppas att den modeflugan försvinner tills Elliot blir större. Sen dessa pooler nu har de gjort bubbelpooler också det känns nästan för mycket. Visst en pool för svalka men sen är det nock.

Vilken härlig dag det varit idag. Inte ett moln och lite lagom bris. Vi åkte tidigt till stranden idag. frukost hela familjen sen bar det av till granudden. Jisses det kändes som vi hade halva bohaget med oss som skulle släpas ut på stranden men så är det väl. När sedan familjen Petersson nådde stranden så blev det ännu mer grejor men det gäller att ha sysselsättning när man är vid vattnet. Det var så varmt och skönt. Jag badade inte glömde liksom bort det. Jonas badade och Elliot badade fötterna.

Ikväll blir det faktiskt inget grill tro det eller ej. Men vi har ätit grillat så mycket så vi tyckte det var dags för en förändring så det blir typ Ziti con filletto. Lövbiff med gorgonzolasås och pasta till det. Ska bli finfint. Ett glas rött till det och man kan inte klaga på livet.

Nu börjar det hända grejor i huset. Fondväggen i köket är uppe och det blir jättefint. Sovrummen är klara och vardagsrummet nere är färdigt så det är matsalen och köket som står på tur med tapet och så ska golvet börja läggas i sovrummen. Imorgon skulle målaren jobba lite och Jonas, Lasse och byggaren Uffe ska lägga lite golv. Nu börjar det bli lite bråttom så då fick de hjälpas åt lite. Tur att Lasse kan hjälpa till. Idag kom elen också. Det var ju lite missuppfattningar där som gjorde att elektrikern inte hade anmält. Skitnisse men nu är det fixat.

Har glömt att skriva att Elliot gick två steg igår medvetet. Innan har han stått lite då och då själv men inte riktigt förstått själv vad han håller på med. Igår var vi på hans rum hela familjen och då stod han och höll sig i pallen och ville till mig så jag höll ut handen och han släppte och gick till mig. Hur coolt som helst men han får gärna vänta lite till om ni frågar mig. Får inte glömma att skriva det i hans album.

/Anne

2 kommentarer:

emma sa...

vad duktig att han går lite nu=) nathalie tar också 2 steg me så sätter hon sej ner, men jag håller med dej, de får gärna vänta lite till med att springa omkring=)och återigen det där m studsmatta o pool..det ser hemskt ut här, men du må tro att barnen har roligt! de roar sej själva o är glada o leker hela dagarna! o de är det värt så man får titta på andra sidan trädgården så man slipper se det fula blåa=)hoppas ni får en fin helg! kram

Camilla sa...

Hej Kusin!

Visst, studsmatta är inte så fint kanske men barnen har skit kul. Vi har 2 studsmattor och en jätte pool. Barnen har skit kul och har man 5 som vi tycker man att är ganska skönt att de har att göra en stund.Är gott att själv ta sig ett dopp faktiskt när solen steker!
Kram Milla.
ps huset ser jätte fint ut ds