06 juli 2009

Regnet det bara öser ner...

Ja då var det måndag. Vilket tråkigt väder men det gör absolut inget för nu ska jag börja packa lite. Jonas har åkt till jobbet en runda skulle fixa med något och Elliot håller på och ska sova. Kollade in nyss och då låg han uppkrupen i ena hörnet av sängen och försökte ta av sig sin strumpa. Han är väl inte van vid strumpor nu när det varit så varmt men idag tyckte jag det var lite kyligare så då åkte strumporna på.

Har massor med möbler som ska säljas vi får väl försöka ta tag i det i eftermiddag och lägga ut på blocket. Vi ska sälja våra köksmöbler, skänken, ev även de två smala vitrinskåpen från IKEA för jag vet inte var de ska ta vägen annars. Sovrumsmöblerna ska också bort men där var nog Jullis lite intresserad av byrån får se om Menne tyckte samma sak som henne.

Måste ringa och beställa flyttstäd också känns lite overkligt att vi bara om några veckor ska flytta. Denna veckan ska de börja sätta kakel i badrummet nere och så ska det tapetseras. Det kommer hända en del denna veckan kan man säga.

/Anne

Inga kommentarer: