16 juli 2009

Sovmorgon...

Idag sov hela familjen till åtta. Helt otroligt. Elliot vaknade vid halv sju och låg och snackade en hel del i sin säng. Men han var aldrig ledsen så vi avvaktade lite. Hela familjen somnade om och vaknade inte förrän åtta. Jonas hade planerat att vara i huset vid halv åtta och hjälpa till med tapetseringen men det blev lite senare. Vi ställer ju inte klockan eftersom Elliot oftast vaknar runt halv sju. Men det kanske det är ändring på?

På förmiddagen gick jag och Patricia en runda. Vi stannade hos hennes svärföräldrar för där var resten av hennes familj. Så trevlig att umgås lite på med biknin. Elliot badade fötterna i deras pool vilket var mysigt. Vi hade ju lite bråttom iväg för vi skulle hämta golvet så det blev tyvärr inget bad men det såg väldigt mysigt nu. Det har byggt uterum också så himla fint blir det. Min åsikt är ska man ha pool ska man ha en riktig nedsänkt för de där blåa schabraken som står i var och varannan trädgård tillsammans med en studsmatta är ingen vacker syn. Tur att man har en make som håller med. Sen har jag sett en hel del sådana platspooler som de inte täcker över ordentligt och så står en stege perfekt för att klättra i. Det är verkligen lurigt det där.

Har shoppat nya handdukar till badrummet och även lite gardiner. Halva priset på hemtex får man passa på för deras handdukar är verkligen hur bra som helst. Håller verkligen länge.

Nu ska vi grilla lite det ska bli gott. Bäst att hjälpa till lite med maten.

/Anne

2 kommentarer:

emma sa...

vad skönt med sovmorgon=) och jag håller med. pool o studsmatta ser inte fint ut i trädgården! vi kan ju inte gräva ner nån pool här tyvärr, därför valde vi den fula poolen. men när vi har eget hus då ska det inte se ut så..såg en flygbild en gång o var o varannat hus hade studsmatta..hoppas ni haft en skön kväll med grillning o så=) kram ps. ser fint ut i de nytapetserade rummen.

Ulle sa...

Jag tyckte att studsmatta var det fulaste som fanns innan, och jag skulle aldrig skaffa en... så kom Max och efter tre år så stod det en här i trädgården! En otrolig "leksak", motion, tränar motoriken och de har jättekul! (Mamma också) Bästa presenten han har fått, tror jag...

Vad fint det blir med tapeterna, skulle va kul att se nya bilder på köket, om det har hänt något mer där:-) Och kaklet i badrummet...