27 juli 2009

Måndag...

Det enda man gör är att viker upp flyttkartoner och packar dem fulla känns det som. Nu tror jag i alla fall att det börjar närma sig slutet. Jisses vad grejor vi hade och vi som ändå har rensat. Man har helt enkelt mycket grejor.

Tanken var ju att vi skulle flytta in i nya huset denna veckan men vi har båda insett att det är att vara optimistiska. Vi vill ju inte flytta in när allt inte är riktigt klart för det måste ju vara städat innan man tar in möbler och sånt. Annars är det inte kul så vi siktar in oss på nästa vecka så nu ska "bara" huset tömmas. Vi har satt flyttkartonger hos Inger och Lasse snöslunga och annat hos våra kompisar Ricke och Patricia det tackar vi för och så ska vi sätta möblerna på Jonas jobb tillfälligt en vecka. Det är ju lite bökigt men så får det bli. Vi ska sova hos Inger och Lasse några nätter sen hoppas vi att huset ska vara klart i nästa vecka så ska vi flytta in då istället. Allt går helt enkelt inte alltid som man har planerat så man får vara lite flexibel. I helgen ska vi till Göteborg så då sover totten hos mormor och morfar. Vi får vila ut ordentligt då så har vi nya krafter till nästa vecka.

Jonas var ute i huset i förmiddags och de hade kommit hyftsat långt. De höll på att sätta dit lister och så var kakelkillen färdig med badrummet igår kväll. Så nästa vecka bör inte vara någon omöjlighet.

Ska ju köra spinning ikväll men känner inte för det just nu i alla fall hoppas jag hittar lite energi. Det ska nog gå bra det också brukar alltid släppa när man kommer dit och träffar alla trevlig människor. Kan nog vara bra med ett break mitt i allt.

/Anne

Inga kommentarer: